Spustíme komunikaci mezi firmami

18.05.2010 22:28

 

POKYNY

1.     1. Na ploše si založte novou složku a pojmenujte ji názvem své firmy (nevzpomínáte-li si již viz Adresář firem)

2.     2.   Do této složky uložte soubor, který naleznete zde Adresar_firem.doc (58 kB) i dole pod článkem. Budete ji potřebovat i v budoucnu.

3.     3.   Z webových stránek si stáhněte předtisk se svislými odvolacími údaji. Do předtisku vložte údaje o své firmě (záhlaví – název, organizační forma, adresa; zápatí – IČ, DIČ; také vložte telefon, fax, email). Tento vyplněný předtisk budeme používat jako šablonu – vždy si udělejte kopii než začnete psát obchodní dopis svému obchodnímu partnerovi.

4.      4. Do  kopie svého firemního předtisku napíšete kontaktní dopis svému partnerovi podle rozpisu, který je uveden v souboru Navázání kontaktů mezi firmami.doc (30,5 kB) -soubor je uložen i pod článkem. Uložte do složky své firmy s názvem Vase_Prijmeni_1.doc

5.      5. Otevřete Místa v síti, nalezněte počítač č. 24 (PCOA24) a zde složku Makovsky - cesta Mista v siti/sborovna3 (PCOA24) Makovsky. Zde uvidíte složky s názvy firem, nalezněte svoji a otevřete ji. Vidíte podsložky pošty – Prijata a Odeslana.

6.      6. Vložte do schránky (CTRL+C) soubor Vase_Prijmeni_1.doc a zkopírujte jej do své odeslané pošty na počítači č. 24.. Protože chcete, aby vám obchodní partner na váš dotaz odpověděl, vyhledáte složku s názvem firmy, které jste napsali obchodní dopis, a vložíte kopii také do jeho přijaté pošty.

 

Shrnutí:

a.       pro svoji potřebu si založte na ploše složku s názvem své firmy, sem si ukládáte průběžně všechny své materiály

b.      vytvořte šablonu svého firemního předtisku a bezpečně si ji uložte

c.       kopii firemního předtisku použijte pro napsání prvního dopisu –vase_prijmeni_1.doc

d.      kopii souboru vase_prijmeni_1.doc uložte do své složky na ploše, do své odeslané pošty  a do přijaté pošty vašeho obchodního partnera - na počítači č. 24 (Místa v síti).

1.  

Navázání kontaktů mezi firmami.doc (30,5 kB)

 

Adresar_firem.doc (58 kB)

Kontakt

Mgr. Josef Makovský

makovsky.j@szds-oa.cz

Vyhledávání